Håndholdt Røykfakkel – MIX COOLER – 90 sek – 6 pakke

kr 599

Tilgjengelighet 2 på lager

Våra håndholdte Røykfakkel er spesielt populære på utendørs serveringssteder på nattklubber, fester og bryllup og fotball kamper. Røykfakkelen brenner med ferget røyk i opptil 90 sekunder. Du bruker Røykfakkelen enkelt ved å tenne stubinen som er forhånds montert på fakkelen.

Våre røykfakler finnes i flere farger, inkludert Hvit, Rosa, Rød, Blå, Orange, Gul og Lilla. Røykfakler er spesielt populære for filminnspillinger og andre typer av fotografering, reklameoppdrag, paintball osv..

I Norge er det 18-årsgrense for kjøp av røykfakler som har T1 CE-sertifisering.

Vi kan nekte å selge til en potensiell kjøper hvis vi har en sterk mistanke om at røykgranatene vil bli misbrukt.

Varighet: 90 sekunder

Kun for utendørs bruk.

Selges i stykk, 6-pakk og karrtong.

Enkel å bruke Røykforsinkelse ca. 2 sekunder

Størrelse: 35 mm (diameter) x 250 mm (høyde)

Selges ikke til personer under 18 år Vis ID ved order.

SERTIFISERINGSINFORMASJON:

 

Fra 4. juli 2013 krever CE-direktivet for teaterpyroteknikk at produkter som leveres over hele Europa er CE-sertifisert og merket i henhold til dette.

Det har til nå vært et unntak som betydde at visse produkter fortsatt kunne leveres frem til 4. juli 2017 uten denne CE-godkjenningen, men den datoen har nå passert.

Dette betyr at alle pyrotekniske artikler som leveres skal være i samsvar med direktivet og være merket med relevant CE-informasjon.

Direktivet kategoriserer produkter i T1 eller T2 i henhold til deres type bruk, deres formål og farenivå:

Kategori T1: pyrotekniske artikler for scenebruk som utgjør en liten fare. Noen T1-artikler er begrenset for utendørs bruk og vil bli merket som T1 “kun for utendørs bruk” tilsvarende. Disse elementene forblir tilgjengelige for allmennheten.

Aldersgrense for levering av pyrotekniske artikler i kategori T1 er 18 år.

 

Skroll til toppen